Diensten

Advies

Mijn advies richt zich volledig op uw persoonlijke wensen en strekt zich uit in de meest ruime zin van het woord. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een compleet beplantingsplan, groei- snoei- en bemestingsadvies, advies op gebied van vorm, kleur en bloei van verschillende planten, maar kan zich ook richten op andere aspecten die van invloed zijn, zoals bodemgesteldheid, structuur en beluchting. Mijn vakkundig advies is afhankelijk van uw vraag. 

Onderhoud

Het onderhoud van uw tuin is een belangrijk onderdeel. Het vakkundig en tijdig onderhoud van uw tuin levert u een tuin op om van te genieten. Verder is er de mogelijkheid voor particulieren en bedrijven om met mij afspraken te maken voor allerlei soorten en vormen van (periodiek) onderhoud. Hebt u zelf groene vingers, maar kunt u het onderhoud door tijdgebrek, of omstandigheden niet overzien? Neemt u dan contact met mij op! Samen kijken we dan hoe ik u van dienst kan zijn. 

Aanleg

Aanleg is een ruim begrip. Wilt u  bijvoorbeeld graag nieuwe beplanting in uw tuin, een schutting, of nieuw terras? Ik kan dit van a tot z voor u realiseren. Graag bespreek ik in een persoonlijk gesprek uw wensen en kijk ik met u naar de mogelijkheden.